Boek 999 Vragen aan Jezelf - Nicole Neven

Productnr: 188612
Centraal Boekhuis
Boek 999 Vragen aan Jezelf - Nicole Neven
Hoe leer je jezelf beter kennen? Nou, met dit boek: 999 Vragen aan Jezelf.
Meer info
€ 12,5012.50

Beschrijving Boek 999 Vragen aan Jezelf - Nicole Neven
Hoe leer je jezelf beter kennen? Nou, met dit boek: 999 Vragen aan Jezelf. Want wat is er leuker dan een stel grappige, serieuze, gekke en interessante vragen over jezelf beantwoorden? In dit boek kan iedereen zijn of haar ei kwijt...  999 Eieren om precies te zijn.

Het boek bestaat letterlijk uit 999 vragen die je schriftelijk kunt beantwoorden. Vraag jezelf het hemd van het lijf over alles en iedereen in je leven, van je geboorte tot nu en over de toekomst. Er zijn open vragen, meerkeuzevragen, ja/nee-vragen, tweekeuzevragen, 'drie dingen-vragen' en 10-punts schalen. En als je dan eenmaal klaar bent, heb je een fantastisch nalatenschap voor latere generaties en een compendium dat je kunt uitreiken aan mensen die je in jouw ogen nog niet goed genoeg kennen.
Specificaties
Breedte:13,1 cm
Diepte:2,5 cm
Kleur:multi
Lengte:18,6 cm
Materiaal:Papier
Producttype:Boek
Soort kaft:paperback
Over Centraal Boekhuis
101010/logo_centraalboekhuis.jpg

Het Centraal Boekhuis is de grootste logistieke dienstverlener op het gebied van boeken in de Nederlandse taal. Het dient als een magazijn waaruit boekwinkels in Nederland en Vlaanderen bevoorraad kunnen worden. 


Bekijk het hele Centraal Boekhuis assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Boek 999 Vragen aan Jezelf - Nicole Neven en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!
gadgethouse.nl bestel kado cadeaus